ADVERTISEMENT

Ružić zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji završnog ispita

Ružić zahvalio svima koji su učestvovali u realizaciji završnog ispita

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, uputio je danas pismo zahvalnosti svima koji su učestvovali u organizaciji i realizaciji završnog ispita.

Zaista sam ponosan kako ste profesionalno i posvećeno pristupili procesu završnog ispita i odradili bez većih propusta, a da ne pominjem važnost da ove godine, prvi put posle dugo vremena, nismo imali veće zloupotrebe i curenja informacija. Uspeli smo zajedničkim snagama i s istim ciljem da obezbedimo svima koji su polagali fer i jednake uslove, bezbednost i potrebnu podršku“, istakao je Ružić.

On je naveo da  bez obzira na ogroman uspeh i iz ovogodišnjih završnih ispita možemo da naučimo neke lekcije.

Budite slobodni da ovo iskustvo pretvorite i u sugestije koje možemo zajedno da razmotrimo i da sledeće godine budemo još bolji. Još jednom vam se svima zahvaljujem i želim vam lično zdravlje i zaslužen odmor“, navodi se u pismu.

Ministar Ružić pismo zahvalnosti uputio je: članovima Republičke upisne komisije i Podkomsije za sprovođenje završnog ispita, načelnicima školskih uprava, predsedniku okružne upisne komisije, direktoru škole, supervizoru završnog ispita, dežurnom nastavniku, pregledaču, prosvetnim savetnicima,  savetnicima-spoljnim saradnicima, republičkim i gradskim inspektorima,  koordinatorima i angažovanima u skening centru, nenastavnom osoblju, ministru i zaposlenima u Ministarstvu unutrašnjih poslova, direktoru i zaposlenima u JP „Pošta Srbije“, direktoru i zaposlenima u Kancelariji za informacione tehnologije i eUpravu, dekanu i angažovanima na Fakultetu organizacionih nauka, direktoru i zaposlenima u Zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, direktoru i zaposlenima u Zavodu za unapređivanju obrazovanja i vaspitanja, predsednici Vlade i saradnicima u Kabinetu i najbližim saradnicima u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

ADVERTISEMENT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

Ružić: U Kruševcu novih 160 mesta u vrtićima

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, u prisustvu gradonačelnice Kruševca Jasmine Palurović, položio je danas kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću „Golub mira“ u Kruševcu. „Drago mi je što smo danas na ovom mestu dobrim povodom. Ovim projektom vrtić...

ruzic-cestitao-kurban-bajram

Ružić čestitao Kurban bajram

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je Kurban bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Srbiji Seadu ef. Nasufoviću, kao i svim građanima islamske veroispovesti. Vama i svim građanima islamske veroispovesti čestitam Kurban bajram i želim da ovaj praznik provedete u miru, slozi i blagostanju....