Ružić u INEP-u: Veliki doprinos naših naučnika u vreme pandemije

ADVERTISEMENT

Ružić u INEP-u: Veliki doprinos naših naučnika u vreme pandemije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić posetio je danas Institut za primenu nuklearne energije (INEP) i naveo da je veoma važno to što je uz podršku države u tom institutu počelo serološko testiranje i detekcija prisustva antitela na virus Covid 19.

On je istakao da je naši naučnici dali veliki doprinos u vreme pandemije virusa Covid 19.

Nastavićemo da podržavamo nauku i naučnike, kako bi ostali u Srbiji i ovde razvijali svoje karijere“, rekao je ministar Ružić.

Ministar Ružić pozvao je sve da se vakcinišu, jer je vakcinacija jedini način da se izborimo sa koronavirusom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

plan-obrazovno-vaspitnog-rada-za-cetvrtu-nedelju-skolske-2021/22.-godine

Plan obrazovno-vaspitnog rada za četvrtu nedelju školske 2021/22. godine

Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola DRUGI MODEL organizacije obrazovno-vaspitnog rada (KOMBINOVANA NASTAVA), od ponedeljka 20. septembra 2021. godine  primenjivaće se u VII i VIII razredu  OSNOVNIH ŠKOLA na teritoriji  devet  lokalnih samouprava. 1.      Arilje 2.      Bogatić 3.      Valjevo 4.      Lajkovac 5.     ...

napustio-nas-je-minja-subota:-“deci-smo-govorili-da-ugase-televizor-i-uce-danas-im-govorimo-da-ukljuce-televizor-da-uce.”

Napustio nas je Minja Subota: “Deci smo govorili da ugase televizor i uče. Danas im govorimo da uključe televizor da uče.”

Čuveni televizijski voditelj, kompozitor i pevač Minja Subota preminuo je danas, u 82. godini života. Minja Subota bio je izuzetno svestrana ličnost. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, bavio se kompozicijom, pevanjem, bio je voditelj i fotograf. Iza njega su ostale pesme koje su pevale generacije dece i koje...

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT