ADVERTISEMENT

Ružić: Roditelji, dok se ne reši problem, uvid u rezultate završnog u školama, prigovori do 18.00

Ružić: Roditelji, dok se ne reši problem, uvid u rezultate završnog u školama, prigovori do 18.00

Zbog tehničkih problema na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs, prvi potpredsednik vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić izdao je hitno naređenje svim direktorima škola da se vreme za eventualne prigovore produži danas do 18 časova.

Roditelji će na taj način imati vremena da, ukoliko su nezadovoljni, prigovore na rezultate završnih ispita, ostave u školama.

Ministarstvo je u stalnom kontaktu sa Kancelarijom za informacione tehnologije i eUpravu i nadležnom firmom EON (Evolution online) za izradu softvera, gde je i nastao danas problem, kako bi se isti što pre otklonio. Uz izražavanje žaljenja zbog neprijatnosti koja je nastala u vreme koje je važno za, pre svega, decu, pa i roditelje, da se saznaju rezultati, ministar je naložio direktorima škola da omoguće uvid u test i rezultate u samim školama dok se problem sa portalom ne reši.

ADVERTISEMENT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

Ružić: U Kruševcu novih 160 mesta u vrtićima

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, u prisustvu gradonačelnice Kruševca Jasmine Palurović, položio je danas kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću „Golub mira“ u Kruševcu. „Drago mi je što smo danas na ovom mestu dobrim povodom. Ovim projektom vrtić...

ruzic-cestitao-kurban-bajram

Ružić čestitao Kurban bajram

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je Kurban bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Srbiji Seadu ef. Nasufoviću, kao i svim građanima islamske veroispovesti. Vama i svim građanima islamske veroispovesti čestitam Kurban bajram i želim da ovaj praznik provedete u miru, slozi i blagostanju....