ADVERTISEMENT

Ružić na završnom času polaznica Instituta za ženski sport

Ružić na završnom času polaznica Instituta za ženski sport

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić prisustvovao je danas završnom času u ovoj sezoni polaznica Instituta za ženski sport u Sportskom centru Žarkovo.

Ministar Ružić je zahvalio Marini Maljković, koja je osnivač ovog instituta, zbog svega što je uradila u prethodnom prediodu, zahvaljujući njenom entuzijazmu i energiji.

On je naglasio da je Institut za ženski sport važna inicijativa i naglasio da  bavljenje sportom i obrazovanje ne mogu da budu na dva koloseka.

To je jedan kolosek, koji decu uči etici, takmičarskom duhu, pravilima ponašanja, socijalizaciji i kod njih gradi i moralne i lične vrednosti, koje su garant da ćemo imati zrele ljude u budućem periodu, koji će biti dragocen deo našeg društva“, rekao je on.

Ružić je nakon javnog časa, prisustvao i humanitarnoj akciji, koju je organizovala Marina Maljković i ambasadorke Insituta za ženski sport.

Zahvalni smo Marini Maljković na ovako humanom gestu i inicativi da se prodajom umetničkih dela i opreme prikupe sredstva za donaciju odeljenjima u bolnicama“, rekao je Ružić.

ADVERTISEMENT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

Ružić: U Kruševcu novih 160 mesta u vrtićima

Prvi potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, u prisustvu gradonačelnice Kruševca Jasmine Palurović, položio je danas kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću „Golub mira“ u Kruševcu. „Drago mi je što smo danas na ovom mestu dobrim povodom. Ovim projektom vrtić...

ruzic-cestitao-kurban-bajram

Ružić čestitao Kurban bajram

Prvi potpredsednik Vlade i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić čestitao je Kurban bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Srbiji Seadu ef. Nasufoviću, kao i svim građanima islamske veroispovesti. Vama i svim građanima islamske veroispovesti čestitam Kurban bajram i želim da ovaj praznik provedete u miru, slozi i blagostanju....