ADVERTISEMENT

Novi kompjuteri za Ekonomsko-trgovinsku školu „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu

Novi kompjuteri za Ekonomsko-trgovinsku školu „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić obišao je danas Ekonomsko-trgovinsku školu „Jovan Trajković“ u Zrenjaninu, koja je u okviru projekta Eurobanke „Škola kao nacrtana za vas“ dobila 30 kompjutera za opremanje kabineta u toj školi , čija je vrednost više od 1,1 miliona dinara.

Obezbeđivanje kvalitetnih uslova za rad i učenje jedan je od prioriteta Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Zbog toga nastojimo da kroz različite projekte i u saradnji sa partnerima u što većem obimu digitalizujemo sistem, ali i da poboljšamo proces i uslove učenja u našim školama“, rekao je ministar Ružić

On je izrazio zahvalnost Eurobanci na podršci koju pruža ekonomskim školama širom Srbije i dodao da će novi računari, koje je danas dobila i ova škola u Zrenjaninu, pomoći učenicima i nastavnicima u sticanju potrebnih znanja i veština.

Novi računari će biti od velikog značaja učenicima ove srednje škole u Zrenjaninu, jer su im neophodni za obuku u virtuelnim preduzećima, kao i finansijsko-računovodstvenu obuku, kancelarijsko poslovanje, pravne poslove i elektronsko poslovanje.

Za nepune tri godine, koliko se sprovodi projekat „Škola kao nacrtana za Vas”, Eurobank je modernizovala šest računarskih kabineta u pet gradova Srbije, izdvojivši više od 5,9 miliona dinara i obezbedivši preko 120 računara, interaktivne table, školski nameštaj i drugu opremu.

ADVERTISEMENT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

isplata-studentskih-kredita-i-stipendija-i-stipendija-za-nadarene

Isplata studentskih kredita i stipendija i stipendija za nadarene

Isplata desete mesečne rate studentskih kredita i stipendija, za školsku 2020/2021. godinu, počinje u sredu, 16. juna 2021. godine. Jedanaesta i dvanaesta mesečne rate stipendija izuzetno nadarenim studentima i studentima koji se obrazuju za obavljanje nedostajućih zanimanjapočinje istog dana biće, takođe isplaćene danas. Mesečni iznos studentskih kredita i stipendija je...