Ministar Ružić primio treću dozu vakcine protiv kovida

ADVERTISEMENT

Ministar Ružić primio treću dozu vakcine protiv kovida

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primio je danas u Institutu „Torlak“ treću dozu vakcine protiv Kovida-19.

Važno je da se vakcinišemo i budemo odgovorni, ne samo prema sebi, već i prema dugima,jer se bez veće vakcinacije ne možemo se vratiti uobičajenim aktivnostima“, rekao je ministar Ružić koji je nakon dve doze Sinofarma, kao treću dozu primio Fajzer.

On je istakao da je važno da svi koji su na javnim pozicijama pozovu građane da se vakcinišu.

Država je obezbedila vakcine i na građanima je sada pitanje individualne odgovornosti i solidarnosti, a naročito se to odnosi na prosvetne i zdravstvene radnike„, poručio je Ružić.

Treću dozu vakcine protiv korone primili su danas i direktor Zemunske gimnazije, kao i direktor Druge ekonomske škole, Miloš Bjelanović i Dejan Nedić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

plan-obrazovno-vaspitnog-rada-za-cetvrtu-nedelju-skolske-2021/22.-godine

Plan obrazovno-vaspitnog rada za četvrtu nedelju školske 2021/22. godine

Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola DRUGI MODEL organizacije obrazovno-vaspitnog rada (KOMBINOVANA NASTAVA), od ponedeljka 20. septembra 2021. godine  primenjivaće se u VII i VIII razredu  OSNOVNIH ŠKOLA na teritoriji  devet  lokalnih samouprava. 1.      Arilje 2.      Bogatić 3.      Valjevo 4.      Lajkovac 5.     ...

napustio-nas-je-minja-subota:-“deci-smo-govorili-da-ugase-televizor-i-uce-danas-im-govorimo-da-ukljuce-televizor-da-uce.”

Napustio nas je Minja Subota: “Deci smo govorili da ugase televizor i uče. Danas im govorimo da uključe televizor da uče.”

Čuveni televizijski voditelj, kompozitor i pevač Minja Subota preminuo je danas, u 82. godini života. Minja Subota bio je izuzetno svestrana ličnost. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, bavio se kompozicijom, pevanjem, bio je voditelj i fotograf. Iza njega su ostale pesme koje su pevale generacije dece i koje...

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT