ADVERTISEMENT

Kompleti golova za mali fudbal za srednje škole u Srbiji

Kompleti golova za mali fudbal za srednje škole u Srbiji

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić i generalni direktor kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan Nuno Pinto Leite potpisali su danas Protokol o saradnji, na osnovu koga će kompanija Marbo Produkt donirati komplete golova sa mrežom za mali fudbal svim srednjim školama u Srbiji.

Ministar Ružić zahvalio je kompaniji Marbo Produkt na pokazanoj društvenoj odgovornosti i ocenio da su golovi nešto što će srednjim školama biti izuzetno korisno.

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja uvek je spremno da podrži ovakve projekte, koji pomažu da škole u Srbiji budu bolja mesta za učenje i odrastanje. Smatram da udruženim snagama možemo da postignemo mnogo više i zato se zahvaljujem kompaniji Marbo Produkt, koja će donirati komplete golova za mali fudbal svim srednjim školama u Srbiji. Naš zajednički cilj je da podstaknemo decu na fizičku aktivnost i bavljenje sportom“, rekao je ministar Ružić.

Pinto Leite je rekao da ta kompanija donacijom golova za mali fudbal svim srednjim školama na teritoriji Srbije želi da pruži podršku zdravlju i podstakne omladinu da kroz fizičku aktivnost uspostave zdrave navike.

Društveno odgovorno poslovanje i briga o zajednici u kojoj poslujemo predstavlja deo PepsiCo poslovne filozofije, a borbu protiv gojaznosti među decom školskog uzrasta upravo vidimo kao najbolju investiciju u budućnost Srbije. Donacija koju realizujemo je još jedna u nizu aktivnosti koje sprovodimo kao deo podrške Nacionalnom programu za prevenciju gojaznosti kod dece i odraslih“, izjavio je Nuno Pinto Leite.

Donacija kompanije Marbo Produkt, koja se realizuje uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za cilj ima podsticanje fizičke aktivnosti kroz promociju sporta i rasta i razvoja dece i omladine na principima zdravih životnih stilova.

ADVERTISEMENT
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

isplata-studentskih-kredita-i-stipendija-i-stipendija-za-nadarene

Isplata studentskih kredita i stipendija i stipendija za nadarene

Isplata desete mesečne rate studentskih kredita i stipendija, za školsku 2020/2021. godinu, počinje u sredu, 16. juna 2021. godine. Jedanaesta i dvanaesta mesečne rate stipendija izuzetno nadarenim studentima i studentima koji se obrazuju za obavljanje nedostajućih zanimanjapočinje istog dana biće, takođe isplaćene danas. Mesečni iznos studentskih kredita i stipendija je...