Autobus adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju danas u Studentskom gradu

ADVERTISEMENT

Autobus adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju danas u Studentskom gradu

Državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prof. dr Ivica Radović poručio je da je odziv mladih za vakcinaciju sada relativno dobar, ali i da je potrebno i dalje pričati sa njima o značaju imunizacije protiv korona virusa.

Prof. dr Radović je u Studentskom gradu, gde je danas postavlljen autobus adaptiran u mobilni punkt za vakcinaciju, istakao da je vakcinacija investicija u profesionalnu budućnost.

Onlajn nastava ne može u potpunosti zameniti klasičan vid nastave, jer je neposredan kontakt između profesora i studenata od neprocenjivog značaja za sticanje znanja, posebno za falultete poput Medicinskog, Hemijskog, Bilološkog, Mašinskog, Tehnološkog, na kojima je značajan deo nastave pratkičan i laboratorijski rad“, rekao je Radović i naglasio da je vakcinacija jedini put kojim se možemo vratiti normalnom životu i studiranju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on print
Print

Povezane vesti

plan-obrazovno-vaspitnog-rada-za-cetvrtu-nedelju-skolske-2021/22.-godine

Plan obrazovno-vaspitnog rada za četvrtu nedelju školske 2021/22. godine

Na osnovu odluke Tima za praćenje i koordinisanje primene preventivnih mera u radu škola DRUGI MODEL organizacije obrazovno-vaspitnog rada (KOMBINOVANA NASTAVA), od ponedeljka 20. septembra 2021. godine  primenjivaće se u VII i VIII razredu  OSNOVNIH ŠKOLA na teritoriji  devet  lokalnih samouprava. 1.      Arilje 2.      Bogatić 3.      Valjevo 4.      Lajkovac 5.     ...

napustio-nas-je-minja-subota:-“deci-smo-govorili-da-ugase-televizor-i-uce-danas-im-govorimo-da-ukljuce-televizor-da-uce.”

Napustio nas je Minja Subota: “Deci smo govorili da ugase televizor i uče. Danas im govorimo da uključe televizor da uče.”

Čuveni televizijski voditelj, kompozitor i pevač Minja Subota preminuo je danas, u 82. godini života. Minja Subota bio je izuzetno svestrana ličnost. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, bavio se kompozicijom, pevanjem, bio je voditelj i fotograf. Iza njega su ostale pesme koje su pevale generacije dece i koje...

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT